Меѓународната вселенска станица и Месечината PDF Печати Е-пошта
Напишано од Александар Шулевски   
Вторник, 18 Јуни 2013 20:36

Анимација која ја следи меѓународната вселенска станица како поминува „над“ Месечината на 17.06.2013

 

 

ISS

 

 

Последно освежено на Вторник, 18 Јуни 2013 20:52