Работни групи PDF Печати Е-пошта
Напишано од Александар Шулевски   
Сабота, 07 Март 2009 23:52

Работните групи имаат примарна цел да ја организираат работата на сите членови на друштвото во дадената област за која се надлежни.1. Ристевски Марјан
2. Наумовска Елизабета
3. Даница Гина
4. Златевски Владимир
5. Попрцов Митко

1. Ристевски Марјан
2. Димитров Никола
3. Нешковски Зоран
4. Петровски Тодор
5. Ѓеоргиевски Тони 

1. Гина Даница
2. Шулевски Александар
3. Ристевски Ловре
4. Ѓеоргиевски Тони
5. Наќинов Димче
6. Новески Добри
7. Каневчев Илче
8. Илиев Трајче 

1. Бандевски Владо
2. Шулевски Александар
3. Димитровски Слободан 

1. Гина Даница
2. Ристевски Марјан
3. Ристевски Ловре
4. Бандевски Владо
5. Џуфовска Елена

1. Наумовска Елизабета
2. Христов Благој 

1. Ристевски Марјан
2. Ѓеоргиевски Тони
3. Петровски Тодор
4. Ристевски Ловре
5. Јовановска Ирена 

1. Марковски Зоран
2. Трајчевски Никола
3. Наумовска Елизабета 

Последно освежено на Недела, 08 Март 2009 00:20