Разно
Набљудувања...
Филтер по Наслови     Прикажи # 
# Наслов на артиклот Автор Кликови
1 Меѓународната вселенска станица и Месечината Александар Шулевски 213
2 Сонцето денес Александар Шулевски 255
3 Во потрага по првите ѕвезди со LOFAR Александар Шулевски 302
4 За времето Александар Шулевски 236
5 Тумбе кафе без астрономија Александар Шулевски 174
6 Радио мапа на 3C61.1 Александар Шулевски 177
7 ДЕТЕКЦИЈА НА ГРАВИТАЦИОНИ БРАНОВИ ОД OJ287 Александар Шулевски 276
8 Состојба Александар Шулевски 192
9 Сoнчев часовник во Битола Александар Шулевски 692
10 Извештај за набљудувањето на транзитот на Венера Александар Шулевски 242
11 Фотографско определување на небесните екваторски координати Александар Шулевски 205
12 Извештај од набљудувањето на метеорскиот дожд "Персеиди" 2005 Александар Шулевски 238
13 Извештај од набљудувањето на сончевото помрачување (29.03.2006) Александар Шулевски 232
14 Фотографии на Сатурн Александар Шулевски 210